Joulun jälkeistä elämää

Sunday, December 28, 2008

Joulupukki toi Villa Tölliin lumisadepallon (vai mikä se nyt on?). Ajatus oli huikea mutta toteutus jotain ihan muuta! Lasipallon sisällä on silikonipalloja (niitä mitä on pienessä pussissa kaikkien uusien tavaroiden paketeissa jne) ja piipunrassista leikattu kuusentynkä.

Töllin pihaan tuli hetkeksi aikaa talvi ja siitä samasta silikonista syntyi lumilyhty.

Ja kun saatiin joulu pois alta niin jatkettiin viherpeukalointia. Uusi köynnös senkun kasvaa ja kehittyy, sitä on ihana tehdä! Ainekset ovat erilaisista sammaleista. Talon toisessa päässä kasvava vanha köynnöshän on tehty muovisesta valmisköynnöksestä mutta nyt tekisi mieli vaihtaa sekin pois. No, jospa nyt katsotaan ensin miten tuo sammal käyttäytyy ajan kuluessa...3 comments:

Amalia said...

Kivan näköistä toi sammal, saas nähdä kuivuuko se ruskeaksi ajan myötä:(

jirps said...

Eijeijei, sammal ei muutu koskaan ruskeaksi..! Tai no, siihen mennessä olen jo varmaan keksinyt kolme muuta tapaa peittää seinä. Toivottavasti ;)

Anonymous said...

Voi, että olet tehnyt ihania juttuja1 Tuo köynnös on kyllä tosi hyvän näköistä! Luulen, ettei se "ruskistu", sen sijaan väri saattaa haalistua ajan myötä, en tiedä ... Oiskohan värin pysymiseen mitään konsteja ...
Hyvää alkanutta uutta mineilyvuotta!