Insiraationpuute painaa...

Tuesday, January 15, 2008

Insipiksen vauhditukseen auttoi leikkiminen tilapäiskalusteilla. Helppo huomata mikä ei ainakaan sovi suunnitelmiin ja että mitäköhän sitä oikein seuraavaksi tekisikään...Yläkerta kaipaa ainakin jotain pöytää jatuolia sekä yöpöytiä

Köökinpuolessa mietityttää hyllyn ja hellan (ne eivät sovi muihin paikkoihin) välinen tila, mitä keksisi ikkunan alle? Ja minkälaiset verhot tuommoisiin ikkunoihin laittaisi? Ruokapöytä ja tuolit pitää vielä tuunata ja takaseinänkin ikkunanedusta tarvitsee jotain... Nurkka on hankala, ehkä kulmakaappi/-hylly?
"Eteisen" puolella kaivataan ainakin naulakkoa tai jotain koukkuja missä roikkuisi hattuja ja epämääräistä roinaa:D .Alekerran seinätkin vaativat jotain muuta kuin valkoista ja ulko-ovea pitää nuhrata enemmän. Sen piti näyttää vanhalta, nyt se on vain huonosti maalattu :DPihan puoltakin mietittiin! Edellinen asukas oli jättänyt kaappiin pätkän parvekkeelle asennettua mattoa ja sehän näyttää ihan nurmikolta. Kukkalaatikko on vesivärillä maalattua balsaa. (Valottuipas kuva oudosti)

2 comments:

mini-minna said...

Vau, sä oot tosiaan saanut tolle töllille ihmeitä aikaan. Kyllä tän takia kannatti taloa rahdata pitkin Hesaa.

Juha V. Mentu said...

"Todella upeeta"!

Muistan pikkupoika-aikani (vuosikymmeniä sitten), jolloin olisin halunnut rakentaa pienoisrautatieni (MÄRKLIN) ympärille maaston...mutta tilaa ei ollut, ja taidotkin puuttuivat.

Sittemmin tyttärelläni oli tyypillinen standardinukkekoti, johon ostettiin huonekalut marketista. Kivaahan sekin oli, mutta tällainen itse tehty systeemi on paljon kiinnostavampi! Voi tehdä halvalla sellaisen kodin, jota on aina kaivannut...