Sunday, April 29, 2007

Ostonukeille muodostui nimet; Beatrix ja Norman.

Rakastan Beatrix Potterin maailmaa ja tänään selailin (pojan) Petteri Kaniini-kirjaa. Kirjan alussa kerrotaan Beatrix Potterin elämästä mm. että hän kihlautui kustantaja Norman Warnen kanssa mutta mies kuoli pahaan anemiaan vain pari viikkoa kihlauksen jälkeen . En tykkää surullisista lopuista joten nyt Beatrix on päässytkin naimisiin Normaninsa kanssa ja nyt he rakentavat yhdessä kotia (ja perhettä) jossain päin maailmaa viime vuosisadan alussa.


Viikonlopun aikaansaannoksista merkittävin taitaa olla Beatrix'en hame.
Olen surkea ompelija ja tässäkin puvussa mentiin niin paljon riman alta kuin vain mahdollista. Pääasia oli saada Indiskasta ostetulta nukelta nykyaikaiset vaatteet vaihdettua vanhemman näköiseksi. Kangas on miehen entisestä kauluspaidasta, se oli sopivan ohutta ja pehmeää :DBeatrix sai siis miehekseen Normanin (ja Norman sai heti uudet hiukset, kiitos höyhenvinkistä Ihan Itsen DeeDeelle). Herran vaatteet täytyy myös vaihtaa, korkeavyötäröiset farkut on aika karut... (Ja koska miehen silmien valkuaiset ovat ihan keltaiset, täytyy varmaan käydä tohtori Akryylimaaliakin tapaamassa)
Rakentelin myös valmiiksi leikatuista osista ruokapöydän, tuolit ja astiakaapin. . (Kuvassa kaappi on vielä osissa balsa-arkeissa). Nämä kalusteet oli positiivinen yllätys, Hinta reilut 8 euroa, homma oli helppoa ja liimaaminen ja maalaaminen saivat kalusteet tuntumaan "itsetehdyiltä".
Vielä kun raukat saisivat ruokaa pöytäänsä...

0 comments: