Nukkekotipäiväunia

Pitkästä aikaa skräppäilyä!

Thursday, September 30, 2010

Get inspired- haaste # 126
"Listaa asioita numeroiden muodossa yhden päivän ajan. Olipa se sitten syötyjä karkkeja, pestyjä pyykkikoneellisia tai käveltyjä kilometrejä tai askeleita. Tallenna yksi päivä numeroin."

Listasin yhden tavallistakin tavallisemman työpäivän ja siksi sivukin näyttää ah niin arkiselta :). (Tuo harmaa kortti on käyntikorttini kääntöpuoli)

Pienenpientä edistystä

Sunday, February 28, 2010

Kenkärajassa ei ole aikoihin puuhasteltu, mutta sentään vähän jotakin.

Madalsin hellaa hieman ja samalla nyppäsin takaseinän irti.

Tältä näyttää kun astuu ulko-ovesta sisään (tai änkeää kameran oviaukosta :D )

Toiseen ikkunaan sain jo verhonkin, melkoinen urotyö minulta...

Ulko-oven pielessä on "vanamonkukka"valaisin, vihdoinkin keksin käyttöä täytekakun kynttilän"jalalle"!

Ja vielä julkisivuposeeraus josta huomasin, että räystään alapinta on vielä kirkkaan punainen :D. . Vielä pitäisi värkkäillä pieni parveke ja savupiippu ja pihaa ja ja ja...

Olkikatto

Sunday, October 25, 2009

Vihdoinkin sain päällystettyä kenkätalon katon. Homma oli karmivaa, sillä materiaalina oli sisalnaru joka purkaantuessaan pölisi niin paljon, että jouduin huudattamaan vähän väliä rikkaimuria.

Katonharjassa on omituinen kolo, josta puuttuu talon kantokahva. Siihen koloseen tuli tälläinen alivuokralainen. Vakavaa hommaa tuo hautominen.

Uusi asukas

Monday, August 31, 2009

Kenkäraja on lojunut hetken aikaa tyhjillään ja unohdettuna, mutta tänään sinne taisi muuttaa uusi asukas =)

Ongelma ratkaistu, kiitos kaikille =)

Monday, August 10, 2009

Villa Désordressa tarvitaan apua valaistuskysymyksessä, sillä uudet valot ovat todella himmeät. Toivottavasti joku osaisi vinkata siellä, missä vika voisi piileskellä, vai onko se vika ollenkaan...

EDIT; Valoa tulee ja kaikki hyvin =)

Julistan taloprojektin alkaneeksi!

Friday, July 24, 2009

Ostin kasan vaneria ja nyt alkaa vihdoinkin se "oikean kokoisen nukkiksen" rakennus. Sille on ome blogi, jotta nämä nukkekotiunelmat ja karu arki eivät sekoittuisi liikaa :D

Tervetuloa talkoisiin osoitteeseen http://jirps.blogspot.com/ . Kaikki apu on tervetullutta!

Pöytä on lastattu kirpparilöydöillä

Thursday, July 23, 2009

Meidän äiti on on jo näin hyvin koulutettu miniaarteiden metsästäjä, kaikki nämä ovat siis lahtelaisilta kirppareilta haalittu. Tuo jalallinen lasinen kakkulautanen on niiiiin suloinen, että nyt täytyy kyllä jo opetella ihanien minikermakakkujen tekemistäkin. Pienessä kulhossa olevat dominokeksit ovat todella suloisia, vaikka kuvassa ne näyttävätkin omituisen turpeilta.




Pee Äs; piirtelin tänään paperille pienet nukkekodin kaavat ja huomenna menen kyselemään, saisiko unelmataloa määrämittaan sahattuna vai nauretaanko minut pihalle :D.