Julistan taloprojektin alkaneeksi!

Friday, July 24, 2009

Ostin kasan vaneria ja nyt alkaa vihdoinkin se "oikean kokoisen nukkiksen" rakennus. Sille on ome blogi, jotta nämä nukkekotiunelmat ja karu arki eivät sekoittuisi liikaa :D

Tervetuloa talkoisiin osoitteeseen http://jirps.blogspot.com/ . Kaikki apu on tervetullutta!

Pöytä on lastattu kirpparilöydöillä

Thursday, July 23, 2009

Meidän äiti on on jo näin hyvin koulutettu miniaarteiden metsästäjä, kaikki nämä ovat siis lahtelaisilta kirppareilta haalittu. Tuo jalallinen lasinen kakkulautanen on niiiiin suloinen, että nyt täytyy kyllä jo opetella ihanien minikermakakkujen tekemistäkin. Pienessä kulhossa olevat dominokeksit ovat todella suloisia, vaikka kuvassa ne näyttävätkin omituisen turpeilta.




Pee Äs; piirtelin tänään paperille pienet nukkekodin kaavat ja huomenna menen kyselemään, saisiko unelmataloa määrämittaan sahattuna vai nauretaanko minut pihalle :D.

Terveisiä Rodokselta!

Thursday, July 16, 2009


Oli ihana viikko! Paljon ehdittiin tekemään ja näkemään, huoh =)


Shoppailu jäi vähän vähemmälle, sillä hintataso vastasi suunnilleen Suomen tasoa. Yhdestä lelukaupasta (Planet-Z) löytyi kuitenkin halpoja Schleich-elikoita, jotka adoptoin mukaani.


Joka kojussa myytävää turistikrääsääkin tarttui mukaan. Tuosta kukkarosta ja kankaisista kirjanmerkeistä saa ihanaa mattoja! Jääkaappimagneeteissa on erivärisiä ja kokoisia pulloja. Krääsäkaupan myyjä innostui valtavasti nukkekotihömpötyksestä, kun kerroin miksi haalin pullomagneetteja =).

Vanhassakaupungissa Sokrateskadulla korukaupan ikkunassa oli tälläisiä aarteita... ihan hieman liian arvokkaita minun lomabudjettiini, vaikka pianosta (350€) tarjottiinkin "special price only for you"

Ja niitä koruja! Niitä pursusi kaikkialla ja kaikenlaisilla hinnoilla. Oma taktiikkani oli hamuilla kauppojen ale-laareja ja poistokoreja ja niistä kertyi muutamalla eurolla läjä potentiaalisia purkkeja jne... huom nuo vaaleansiniset ja valkoiset, iiiihanat ruusuhelmet!