Ulkopintaa

Sunday, April 19, 2009

Kenkäraja on edistyi viikonloppuna vain vähän, mutta täytyy nyt esitellä tämäkin vaihe (näitä vaihekuvia on hauska katsella jälkeenpäin).

Pinnassa on maalia ja sitä samaa "kuitupaperia" kuin sisäseinissä. Päällä vielä lakkakerros, jotta kestäisi paremmin.

Pikkupikkupannu

Monday, April 13, 2009

Oho, putkahti lisää astioita :D. Nämä mukit ovat pillinpätkiä ja nyt kuvasta katsottuna näyttävät suhteettoman korkeilta. Näitä oli ihana väritellä ja kerroksia piti laittaa paljon... Näille pitäisi varmaan tehdä kavereiksi lautaset ja pieni piknik-kori.

Pillimukien kuivumista odotellessa näpersin metallisesta helmestä pikkupikkupannu. Nokka on paksua rautalankaa ja kansi on farkkuniitin puolikas johon on liimattu helmi. (Taustalla oleva pannu on siis valmiína ostettu.)

Pikkupikkupannu päätyi heti hyllylle koristeeksi. Hella on nyt muuten valmis mutta sitä ei voi kiinnittää seinään ennen kuin sen paikka selviää... Patalappu taitaa olla hiemn liian "moderni" tähän mutta parempi sekin kuin ei mitään :D

Kannua ja purkkia

Vähän lisää pahvi"emalia", tämähän on hauskaa hommaa! Purkit ovat jälleen kangasnauhaa. Suttasin kankaan päälle vielä kerroksen liimaa niin eivät näytä niin kankaiselta.

Hella

Sunday, April 12, 2009

Kävin hieman kadehtimassa Villa Madlenan blogissa aivan ihanaa hellaa. Sieltä kopion idean käyttää uuninluukkuna metallifiligrania (Olen hypistellyt niitä jo pitkään enkä keksinyt niistä mitään, ne oli taas niitä ostoksia että pakko ottaa kun siitä saattaa keksiä jotain...). Pienemmät luukut on tehty rihkamakorun osista.

Hella on vielä ihan kesken, mutta pitihän sitä heti mallailla :D.

Kokeilin myös kannun tekoa pahvista, mutta ei onnistunut niinkuin monilla muilla... Mutta sanottakoon että juorusin sitä tehdessä kokoajan puhelimessa, joten se on käytännössä tehty yhdellä kadellä :D

On sillä nimikin...

Wednesday, April 08, 2009

On sillä projektilla nimikin; Kesäpesä Kenkäraja =)

Kenkärajassa on urakoitu pientä pintaremonttia. Lattiat on laudoitettu ja seinät nuhjattu maalilla ja (kuitu?)paperilla(?). Olisin halunnut tapetoida seinät kokonaan kukkatapetilla, mutta sitä niin vähän ettei millään olisi riittänyt. Ja seinäkin on niin muhkurainen, ettei paperi olisi asettunut kauniisti. Kauniit kukat on kuitenkin pakko saada seinään! Kuvassa on vasta osa kukkasista, loput lisätään jahka kalusteiden paikat alkavat selvitä. Nuo ikkunanpokat eivät varmastikaan jää tuommoisiksi. Sattuivat vain sopimaan väriensä puolesta yhteen nuo heinät .

Kenkätalo

Friday, April 03, 2009

Kirpparilta löytyi tänään tämmöinen ja koska minulla on jo yksi muovitalon tuunaus kesken, niin miksei tämä menisi siinä sivussa. Eihän projekteja voi koskaan olla liikaa!