Lasipallo-ostoswinkki

Saturday, November 22, 2008

Nyt kaikki mineilijät Ikeaan joulukoristeosastolle! Kallt-joulupallot on ihan selvästi lasimaljoja, karkkipurkkeja, kultakalamaljoja jne :D . Paketissa on kuusi kirkasta ja kuusi huurteista palloa, ja ainakin noista värittömistä palloista huurteen saa raaputeltua pois. Yhteensä siis 12 kpl palloja vain 1,95€.
Että sellainen mainos ;)

Mitta jäi tietty kuvasta pois, mutta pallojen halkaisija on noin 2 cm.

Inspiroidu haaste #29

Monday, November 17, 2008

Haaste #29 aiheena sivun tekeminen ilman valokuvaa. Ideoita olisi ollut vaikka mihin mutta päädyin tähän outoon ja synkkään pikkusivuun koska rakastan rottia ja aiheuttaa hämmenstä, inhoa ja vihaa monissa.
Tekstinpätkä on pyörinyt "aarrekätköissäni" jo kauan (harmi etten yhtään muista kenen tekemä se on tai mistä sen printtasin, jostain netin uumenista kuitenkin) . Sainpahan sen nyt arvoiseensa talteen.

Askarteluapunani oli tietysti Maco, toinen rottapojistani. Tuo pieni "kädenjälki on painettu siis aidolla rotan kädellä, sormenjälki on omani.

Valeikkuna

Sunday, November 09, 2008

Ja vielä yksi postaus tälle illalle... Tein valeikkunan ihan siksi koska sain lahjoituksena mustaa kuminauhapitsiä ja keksin että siitähän saisi venyteltyä hauskan synkät verhot :D .



Silmäpurkki kurkistelee epäluuloisena valeikkunaa :D



Ikkunaa ja oksia tehdessä valmistui ihan vahingossa myös leikkuulauta ja veitsi sekä paljon purkkeja ja purnukoita. Edessä olevat suola- ja pippurisirottimet ovat oikeasti tosi liikkikset, kuvassa näyttävät aika kolhoilta...

Tykästyin leikkuulautaan sen verran että uskalsin jopa kiinnittää sen Töllin pöytään pikkiriikkisellä liimatipalla, hurjaa :D

Keväinen pikkupuu

Tein taas uuden pienen puun alun, kun viinirypäletertusta sattui jäämään niin sievä "risuroska". En kyllä tiedä mihin tämän istuttaisin, mutta eiköhän sille paikka löydy Töllin kulmilta.
Tästä tuli aika keväinen, ehkäpä siihen saattaa tulla vielä kukkiakin <3


Edit; Olenkohan koskaan muistanut esitellä Töllin ampparipesää? No, tässä se nyt varmuuden vuoksi koska koneelta sattui yksi kuva silmään... Kuvassa hääräilee varmaan kuningatar itse kun on niin tömäkän kokoinen :D

Helppoja kirjoja

Keksin illan pimeinä tunteina helpon tavan tehdä "wanhoja" kirjoja
Kannet on kartonkia jonka päälystin ovat tussilla/maalilla/vahaliiduilla värjätyllä maalarinteipillä. "Sivut" ovat maalattua, askarteluveitsellä viilleltyä balsaa. Aika helppoa =)

Inspiroidu haaste #27

Tuesday, November 04, 2008

Haasteena tällä kertaa epäonnistunut kuva... vaike tehtävä sillä epäonnistuneita kuvia ei näin digiaikana tule juurikaan teetettyä. Jemmasta löytyi tämä vanha aarre jonka teetin tunnelman, en kuvan laadun vuoksi. Journaling jäi tekemättä, kuvan ympärillä oleva teksti kertoo kaiken mitä tuohon kuvaan liittyy :). Harmi vaan että koko leiska näyttää yhtä tärähtäneeltä kuin valokuva!




&-merkkinen tarra oli tarttunut itsestään pieneen nappiin, pakkohan se oli käyttää :D