Ja taas tää karkaa käsistä

Monday, October 27, 2008

Itse kuivuvasta savesta tehty tulisija on melkein kuiva, se sai heti vähän väriä pintaan. Pata on fimosta ja vihreä "limamuhennos" on niitä älyttömän pieniä helmiä joille en itse ole ikinä keksinyt mitään järkevää käyttöä.
Kaappiakin piti tuunata lisää (Tiimarin puisella koristeornamentilla, jyynou "se-jolle-kaikki-ministelijät-keksivät-vaikka-mitä käyttötarkoituksia). Kaappi on tarkoitus kiinnittää seinään mutta tuossa riivatussa roomboxissa asuu myös poltergeist joka heittelee tavaroita jatkuvasti pois paikoiltaan...Ja nämä ihanuudet löytyivät tänään Sinellistä, ihan selvästi "witchy kitchenin" seinälle tarkoitettuja <3

Uusi miniprojekti

Sunday, October 26, 2008

Tästä kaapista koko ajatus lähti karkailemaan...


... ja tästä jo varmaan voikin arvata mihin suuntaan ollaan menossa :D

Inspiroidu haaste #26

Saturday, October 25, 2008

Hauskana aiheena kuvan käsitteleminen ronskein ottein. Ja kylläpäs käsittelinkin, anteeksi jo etukäteen sillä kuva on todella kamala :D . Jouduin juuri uusimaan passini ja uudesta passikuvasta tuli perinteisesti oikein tympeä.Tässä lähikuva, käsittelin sen niinkuin teininä käsittelin lehtikuvia, tussia naamaan :D !


Tässä vielä oma lemppariyksityiskohta;

Inspiroidu-haaste #24

Sunday, October 12, 2008

Tällä kertaa inspiroitumis-haasteena pystyyn nostettu otsikko.

Sivun koko on 8x8, tuo alla näkyvä vaaleanpunainen ei siis kuulu kokonaisuuteen. Kirjaimet dymoa ja tiimarin softiksia (maalasin ne itse), taustapaperin maalasin itse ja siksi sivu on kuprullaan, koukerokiekura on myöskin leikelty itse. Helmet on "joskus jostain ostettuja". Journaling on kiinni klemmarilla koska haluan tuohon isomman ja tällä istumalla ei nyt ollut mutta kun piti päästä julkaisemaan sivu :D

Inspiroidu haaste # 23

Wednesday, October 08, 2008

Inspiroidu-haasteessa aiheena otsikon ja journalingin yhdistäminen ja olipas muuten hankalaa!
Tälläinen siitä sitten tuli, alimmalla rivillä lukee "Kun on aina itse kameran takana". Siinäpä se kuvan tarina selvästi jo tulikin kerrottua; minä olen perheen kuvaaja ja siksi "pääsen" harvoin kuviin. Tämän kuvan nappasin saunan ikkunan kautta :D.

Pilvet on huopaa, lemppareita :}