Postilaatikko

Monday, September 15, 2008

Nyt Tölliin kulkee jo postikin. Minikokoinen pingviiniposteljooni oli hieman pulassa uuden laatikon kanssa.
(Nyt tulee vähän sarjapostauksia kun siirtelen kuvia puhelimesta suraan eikä niitä saa montaa yhteen pstaukseen)


LEET-mailat

...sarjatulitus jatkuu...
Meidän perhe on hurahtanut uuteen urheillajiin, LEETiin. Kuinka ollakkaan; minisilmäni bongasivat korukaupan pienen lahjapussin narusankojen stopparit jotka näyttivät ihan miniLEET-mailoilta!



Loppukevennys

... ja vielä vähän sarjatulitusta...
Pingviinillä piti kiirettä koko illan ja viimeiseksi se pääsi vielä silmälasimalliksi. Somaa :D



Lautasia

Sunday, September 14, 2008

Olen ihmetellyt miten jotkut saavat maalattua pullontiivisteistä siistejä lautasia, omat malaukseni ovat aina vetäytyneet laikukkaiksi kauhistuksiksi. Mirjan blogista se vastaus sitten löytyi! Innoissani maalasin heti pari lautasta ja koristelin kiireessä ne tarroilla. Hassu sattuma että tänään katselin Bliw-suihkusaippuan tarraetikettiä ja huomasin kuinka söpöjä kuvioita siinä oli. No, enää ei ole etikettiä saippuapullossa :D
Kannu on joku vanhempi tuotos itsekuivuvasta savesta, mutta siihenkin riitti oma koriste niin päästin sen kuvaan


Köynnös seinustalle

Sisähommat tökkii joten siirryin "ulkotöihin" ja istutin Töllin seinustalle köynnöksen. (köynnös on valmiina ostettu muistaakseni HobbyPointista, köynnöksen sekaan lisäilin aidon villiviinin kiemuraisia pätkiä) .


EDIT; vaihdoin kuvan kun lisäilin töllin päätyyn nuo pikkukivet, talossa kun ei ole minkäänlaista sokkelia "nurmikon" takia. Tuli ihan nolon näköinen?




Lätsä

Monday, September 08, 2008

Kettusetämies näytti juuri niin peruspapparaiselta, että sille piti tehdä lakki. Ja koska inhoan ompelemista, lakki on tehty leikkaamlla ja liimaamalla :D

Uusi nojatuoli ja karvaturreja

Sunday, September 07, 2008

Valmistuipas vihdoinkin tämä nojatuoli! Projekti lähti kyllä vauhdikkaasti käyntiin mutta tyssäsi kuin seinään kun ainokainen virkkuukoukkuni katosi eikä uutta päässyt ostamaan. Hätä keinot keksi; koristenauha on letitettyä muliinilankaa... Tuolin ohje oli alunperinVivienne Boultonin Nukkekotikirjasta, mutta malli muuttui aika radikaalisti :D


Kukas se tupsahti Tölliin? Vanhuudenhöpertämä kettuvaari?


Oikeastaan noita omituisia vierailijoita on muutama muukin... Tunnistaako joku näitä tämänpäiväisiä kirpparilöytöeläimiäni? Niiden lapuissa lukee "Trendmasters 2000" ja pikaisesti googlettamalla löysin tietoa lelutehtaasta ja monista lelusarjoista mutta en juuri näistä eläimistä. Olisikohan niitä enemmänkin..? Ne ovat juuri sopivan kokoisia, pehmeitä ja niiden koipia voi taivutella, niissä on rautalankaa sisällä :)

Kaapin"romu"

Monday, September 01, 2008

Flunssa ja töllin sisustaminen jatkuvat. Illan urotyö oli pikkupikku patalappu! Taustalla näkyy eilen illalla aloitettu uusi kulmakaappi.


Kaapista piti tulla vähän "kirveellä veistetyn" näköinen ja sitä se todentotta onkin :D